Andre Gomes, nume de ținut minte!

13701241_10154581231589305_6357152476543860707_o

Despre ziua europeană a Astrei voi scrie în primele rânduri, campioana terminând la egalitate manșa tur cu danezii de la FC Copenhaga. După meciurile celor 2 reprezentante ale României  în Champions League, un detaliu iese în evidență fără echivoc: ne-am bucurat că Steaua a scos un 1-1 în Cehia, iar la o zi distanță am ajuns noi în situația Spartei. Ciudat ar fi că, personal, eu cred că Astra are măcar cu un procent șanse mai mari ca Steaua, dar poate mă înșel. Antrenorul giugiuvenilor n-a putut să nu înțepe „FCSB” după egalul echipei sale, subliniind, în caz că erau dubii, că danezii nu-s Sparta Praga. La urma urmei nici Gigi nu-i vrea pe Astra mai departe.. ce să ne mai supărăm?!

Tot despre români este vorba și mai departe, Viitorul ajungând în Belgia pentru duelul cu Gent. E foarte interesant cum se va comporta „gașca nebună” a Regelui la primul meci european, n-am niciun dubiu în privința organizării tactice, sunt convins că vor ataca și sunt dezamăgit că nu-I vom vedea la TV decât la retur.

Înainte să arunc câteva vorbe despre Napoli, aș vrea să transcriu ce a spus Andre Gomes la prezentarea pe Camp Nou : „Am venit pentru Messi și Iniesta”. Acestea nu sunt genul de vorbe clișeice, n-a aruncat celebrul „am venit la cea mai mare echipă”, „sunt fan de mic”. Nu e un discurs redactat de un PR cu 2 zile înainte, sunt vorbe care transmit că acest tânăr portughez a știut să fie inteligent din prima zi, iar modul sincer de a-și exprima atașamentul pentru club sunt pe măsura banilor cheltuiți. Cum să nu-l respecți când începe așa?

Napoletanii sunt în stare de șoc după ce Higuain a devenit noul număr 9 al lui Juventus, iar fanii nu-și vor reveni prea curând, n-au cum. Totuși, oficialii nu au timp de pierdut și sunt aproape să-l ia de la Ajax pe Arkadiusz Milik pentru 25 de milioane. Dubla lovitură încercată și cu aducerea lui Tolisso nu s-a concretizat, Lyon fiind determinată să încerce, cu toate forțele, detronarea lui PSG, declarându-l și pe Lacazette, netransferabil.

Be the first to comment on "Andre Gomes, nume de ținut minte!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: