Azi e despre portughezi…

news

…și nu despre galezii care, mai aveau puțin și preluau ștafeta popularității de la islandezi. Fernando Santos duce astfel în finală o Portugalie care a demonstrat că n-ai nevoie decât de o victorie pentru a juca finala. Totul e despre timing.

Rămânând în câmpul lexical al naționalelor, trebuie să anunțăm că Daum a ajuns în București pentru a discuta preluarea ștafetei tricolorilor de la Tata Puiu. Bănuiesc că neamțul n-a stat mult pe gânduri, din moment ce n-a mai simțit mirosul de iarbă din 2014.

Trecând la subiectul transferuri, primordial în această perioadă, aflăm că Juventus, tocmai a refuzat 45 de milioane de euro de la City pentru Bonucci. Cică mai pregătesc 6 milioane pentru zilele următoare, doar așa, că pot. S-au oficializat 2 mutări sonore azi : Banega la Inter și Mikhtaryan la Manchester United. Deoarece noi românii avem acea doză de haterism în noi, voi sublinia aspectele negative ale acestor mutări. Banega, s-a săturat de trofeul Europa League și vine la Inter să tânjească după un trofeu care îi lipsește: Coppa Italia. Armeanul în schimb, a dat Champions League cu Dortmund pe cea mai tare echipă din Europa League din 2016/2017.

Despre Liga 1, toate cele bune. Încă nu știm cele 14 echipe de la anul, dar nu e grabă, mai sunt 2 săptămâni până începe sezonul. Herea a semnat cu Pandurii, fiind mai nerăbdător decât alți eventuali viitori și deja foști colegi, să își decidă viitorul.  Șumudică mai vrea urgent un vârf ca să fie cotat cu cea mai bună cotă la titlul din sezonul ce stă să înceapă. La Steaua și Dinamo e prea liniște.

Închei „răcoros” acest articol: Messi a primit azi sentința legată de frauda fiscală în care tacsu l-a băgat că, paradoxal, nu au avut nevoie de un contabil. Se pare că cele 21 de luni cu suspendare primite îl vor ține și mai departe de națională.

Be the first to comment on "Azi e despre portughezi…"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: