Cât sentiment mai putem implica într-o afacere numită fotbal?!

150420113144-money-bomb-rtyrt

Devine evident pentru oricine, oricât de implicat emoțional ar fi, că fotbalul nu respectă limita decenței de câțiva ani. Sumele investite sunt de domeniul penibilului uneori, iar când ceva este justificat înseamnă că inevitabilul s-a produs și, în sfârșit, 2 negociatori au făcut posibilă o tranzacție perfectă.

 

John Stones, încă nu se desprinde de statutul de necunoscut pentru prea mulți din actualii privitori ai fenomenului dar cu toate acestea, Everton l-a transformat în al doilea cel mai scump fundaș din istorie. Manchester City a avut un rol esențial în stabilirea acestui preț, șefii „caramelelor” fiind siguri că se va găsi cineva care să arunce o astfel de sumă pe masă. Cu suta atinsă de Pogba, 90 și ceva de Higuain și 50 de Stones dar mai ales cu cele 97 de milioane cheltuite de Borussia Dortmund, un brand recunoscut pentru moderație, pentru forțele proaspete, o întreagă echipă, ce-i drept, vara aceasta a devenit un Casino de rangul celor din Vegas.

 

După detaliile proprii, Real obține încă un trofeu, golurile din minutele 90+3 și 119 aducând Supercupa Europei în vitrina madrilenilor. Cupa Ligii a adus un derby moldav, FC Botoșani – CS Poli Iași, gazdele calificându-se după un 1-0 palid, temperatura fiind determinantă în tempoul celor de pe teren. Florin Andone a marcat la doar 6 minute de la debutul în primul 11 al lui Deportivo, în victoria de pe El Riazor, 2-0 cu Villareal.

751550-clipboard01

Be the first to comment on "Cât sentiment mai putem implica într-o afacere numită fotbal?!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: