Clișeele Bayern- Arsenal și PSG-Barcelona domină tragerea din U.C.L.

15493642_1429193513793773_5175569874352654975_o

Să comentez acum despre oricare din cele 8 partide ar fi inutil și iresponsabil. Vorbim de echipe ce se vor întâlni peste 60 de zile, iar până în februarie se pot schimba multe detalii. Cap de afiș sunt, deja obositoarele PSG – Barcelona și Bayern – Arsenal.

Dacă ar fi să arunc câteva opinii despre ce am văzut în grupe aș zice că Barcelona este favorita numarul 1, 2 și 3 datorită formei de excepție arătată de Messi în cele 5 meciuri din faza grupelor, în care a marcat de 10 ori, iar asta într-o grupă cu Manchester City, Celtic și Monchengladbach. Bayern-ul lui Carlo nu se regăsește nici în Europa, iar locul secund în grupă e văzut ca o rușine la Munchen. Așteptările erau mari și la Paris dar acolo nimic nu e la locul lui, iar Emery are două luni timp să se apropie de pretențiile francezilor.

Voi spune și pronosticurile mele pentru aceste dueluri, dar repet, fără fundament, bazate pe subiectivism și cum consider că vor evolua lucrurile în viitorul apropiat pentru cele 16 formații rămase în cursă: pe City o văd mergând mai departe, bazându-mă și pe momentul ideal pe care Monaco îl poate fructifica în Ligue 1, unde nu s-a mai impus de foarte mult timp. O dublă mai complicată văd pentru Real decât o arată tragerea. Probabil se vpr califica madrilenii dar nu la pas. Borussia îmi da senzația că va trece mai departe cu o dublă victorie în fața Benficăi. Bayern n-are voie să se oprească aici și îi va prelungi agonia europeană lui Wenger. Juventus va trece la pas de Porto așa cum Sevilla nu va transpira foarte tare cu Leicester. Barcelona nu ar trebui să se gândească că PSG poate produce surpriza indiferent de câte lucruri mai pot îmbunătăți francezii până la finalul lui februarie. Spaniolii vor merge mai departe cu toate 4, zic eu, deoarece Atletico, deși chinuit, va elimina Bayer-ul.

 

Be the first to comment on "Clișeele Bayern- Arsenal și PSG-Barcelona domină tragerea din U.C.L."

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: