„Dincolo era mai ieftin” nu mai e de actualitate

LONDON, ENGLAND - MAY 21:  Referee Mark Clattenburg signals during The Emirates FA Cup Final match between Manchester United and Crystal Palace at Wembley Stadium on May 21, 2016 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

The Guardian îl citează astăzi pe Mark Clattenburg, cel mai respectat arbitru al lumii din ultimii ani, cu o declarație șocantă. Preluând ștafeta de la Howard Webb, centralul de 41 de ani a monopolizat finalele importante din fotbalul european, iar știrea conform căreia federația chineză de fotbal i-ar fi propus să ia parte la nebunia milioanelor din campionatul Chinei, a fost privită ca o glumă bună de microbiști.

Se pare că atunci când vorbim de banii de acolo, totul are sorți de izbândă pentru un număr cât mai bogat în zerouri. Clattenburg, a declarat că cei 12 ani de Premier League au fost frumoși dar a venit timpul să ia în calcul și faptul că un arbitru nu are viață infinită și viitorul poate rezerva orice, iar forma este temporară și dacă va fi ofertat, ar lua în calcul această mutare.

Mă-ncumet să comentez această știre. Sunt de părere că mai e doar un pas până când primul nume mare va semna cu o formație din China. E nevoie doar de unul pentru ca nebunia să capete proporții astronomice și să-l urmeze și alții. Se vorbește de Di Maria. Hulk, Oscar sau Tevez nu sunt world-class players, iar transferurile lor nu au șocat decât prin cifre. Se vorbește că Messi ar fi primit un contract de 300 de milioane pe an și Barcelona 500 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece. Ronaldo, 100 de milioane pe an și Real Madrid 300 de milioane pentru a-l vinde…

Noroc că-i numeros poporul chinez că lăsau Europa și cu tribunele goale.

Be the first to comment on "„Dincolo era mai ieftin” nu mai e de actualitate"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: