Glasgow Rangers s-a întors!

230815_fans_banner

Vestea retrogradării lui Rangers în Liga a 4-a, n-a fost privită cu dramatismul necesar la noi, când s-a întâmplat asta. La urmei urmei, fotbalul scoțian n-a reprezentat o temă atât de comodă pentru amatorii de fotbal de aici și nici nu o va face prea curând. Tradiția ,istoria și dramatismul pe care Scoția le-a pierdut, odată cu retrogradarea celui mai de succes club, a dat peste cap fotbalul din această țară. În lipsă de competiție notabilă, Celtic a devenit derizorie în Europa, titlurile neavând condimentul potrivit, iar Old Firm era istorie. 5 ani mai târziu, echipa a revenit în prima ligă, astăzi disputând primul meci. Este un exemplu pe care îl putem urma, indiscutabil. E de admirat că suporterii fac echipe la noi în țară mai des decât se deschid mall-uri dar în Scoția, aceeași echipă care a intrat în faliment, a luat-o de la zero în Liga a 4-a, nu s-a metamorfozat, aici este diferența, una colosală, aș adăuga. Nu pot decât să mă bucur pentru acest club care a știut să se redreseze, să facă toți pașii corect, iar acum totul revine la normal. Noi când o să putem accepta un astfel de mod sănătos de a păstra cluburile în forma inițială, în starea pură și neprihănită a monumentului numit tradiție ?!

29_171015_holt_cele

În altă ordine de idei, Steaua s-a impus, 1-0 cu Chiajna, CSU Craiova a profitat cum era normal de degringolada Astrei și s-a impus, 2-1 la Giurgiu. Hamsik nu trădează mafia napoletană și semnează un nou contract, până în 2020, iar AS Roma îl ia împrumut pe Vermaelen de la Barcelona. Liga secundă de la noi a debutat cu un 16-0, printre altele și cred că am zis tot cu asta.

5 Comments on "Glasgow Rangers s-a întors!"

 1. FORZA ROMA!!! SEMPRE FORZA ROMA!!!

 2. Un cititor sincer | 9 august 2016 at 10:16 | Răspunde

  Domnule redactor, aveti nevoie acuta de un loc de munca intr-o redactie serioasa de sport, pentru ca un jurnalist/senior editor cu state vechi in presa sa va trezeasca la realitate si sa nu va menajeze.

  Aveti mari carente de logica si scrieti extrem de lenes, fara a va obosi sa va sustineti argumentele prin exemple concrete sau statistici. Aveti impresia ca jurnalismul sportiv se face din incheietura, la fel cum in fotbal unii jucatori mai tehnici isi pacalesc adversarii bazandu-se doar pe glezna fina.

  Pentru binele dumneavoastra va recomand sa va incercati norocul intr-o redactie adevarata, fie ca o faceti neplatit, pentru experienta. Va fi cel mai bun lucru care vi s-a intamplat vreodata, fiindca nu aveti nevoie de laude din complezenta, ci de mustrari serioase pentru lenea cu care va documentati articolele si greselile gramaticale / de exprimare grosolane.

  Pentru un articol despre revenirea lui Glasgow Rangers pe prima scena a fotbalului scotian e nevoie de niste ore de documentare serioasa, e nevoie sa explicati contextul, ce inseamna aceasta echipe, cum se diferentiaza, Articolul dvs este vax, ar fi pacat sa ramaneti cu impresia ca dramul de talent pe care e posibil sa-l aveti va compensa lenea care va domina articolele.

  • multumim pentru sfaturi si critica insa eu cred ca dumneavoastra nu ati interpretat corect textul colegului meu. e o simpla stire cu un oarecare gram de pamflet nu un eseu jurnalistic.

  • si inca o chestie banala: nici unul dintre cei care scriem aici nu avem pretentia de a ne considera jurnalisti, pentru noi scrisul sportiv nu este nimic altceva decat un simplu hobby

  • Îți mulțumesc pentru părere și nu pot decât sa fiu de acord ca mai am foarte multe de învățat. Legat de acest articol, nu am ce sa adaug suplimentar deoarece, dacă ați urmări rubrica știrile zilei, ar fi extrem de ușor de tras, o concluzie simpla: nu sunt articole menite sa dezvolte anumite teorii, așa cum o spune și titlul, sunt știrile zilei, pe care eu aleg sa le scot în prim – plan și despre care aleg sa scriu câteva cuvinte suplimentare. La unele aleg un mod sarcastic de a prezenta situațiile, alteori o fac cu maxima seriozitate. Repet, nu sunt genul de editoriale care sa merite ore de studiu, sunt simple articole zilnice menite sa sublinieze ultimele vesti din fotbal.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: