Hamromânul Jugurtha

Jugurtha Hamroun,de la Steaua Bucuresti, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei Concordia Chiajna din finala Cupei Ligii Adeplast, disputat pe stadionul Arena Nationala, duminica, 17 iulie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Jugurtha Hamroun,de la Steaua Bucuresti, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei Concordia Chiajna din finala Cupei Ligii Adeplast, disputat pe stadionul Arena Nationala, duminica, 17 iulie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Algerianul adus de Florin Cernat în România în urmă cu un an, pentru a salva sezonul Oțelului, a devenit în scurt timp, unul din cei mai buni jucători din campionatul intern. În prezent la Steaua, acesta a adus trofeul Cupei Ligii în vitrina vicecampioanei, după o panenka de senzație în minutul 110 dar și 400 000 de Euro, echivalentul premiului oferit de sponsorul competiției. Poate n-ar fi o idee rea să se forțeze naturalizarea acestuia, dacă tot s-a decis că românii nu mai sunt suficienți.

Despre formația roș-albastră ar mai fi de zis destule după ziua de 17 iulie: Varela este ca și plecat la Paok Salonic, pentru 1 milion de euro + un fundaș grec de 24 de ani despre care Becali a zis că se numește „Dimitris și nu mai știu cum”. E vorba de Dimitrios Chatziisaias. Despre Hamroun am aflat că e netransferabil, iar ultimul eveniment care o are în prim plan pe cea mai titrată formație din România, este prezentarea noului echipament de rezervă pentru sezonul 2016-2017: alb complet cu aceeași stemă ciudată în piept.

Un zvon interesant circulă în jurul belgianului Axel Witsel. Fotbalistul lui Zenit este disputat de Inter Milano, Everton și Leicester City. Cam asta reprezintă monopolizarea Premier League și indică supremația financiară din Regat. Se pare că Everton ar avea cele mai mari șanse să îl înregimenstreze în acest moment.

Din Liga 1 trebuie trecute în revistă 2 achiziții de prim-plan : Victoraș Astafei de la Petrolul și Mihai Roman de la Toulouse, se alătură proiectului de la Botoșani, susținut de finantatorul Valeriu Iftime, cu succes până acum. Dinamo a perfectat un nou transfer astăzi: Maxi Oliva, fundaș lateral de ambele benzi.

O veste foarte nefericită vine din China, acolo unde Demba Ba, a suferit o accidentare ce poate reprezenta finalul carierei, mai ales că africanul nu este abia ieșit de pe ușa junioratului.

Be the first to comment on "Hamromânul Jugurtha"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: