Hart la FC Torino?! Done deal, zice impresarul

Joe-Hart-Torino-badge-MAIN

Săptămâna care va fi dedicată aproape în totalitate echipelor naționale începe cu o ultimă repriză de știri despre fotbalul inter-cluburi. Aproape că auzim foșnetul primelor frunze căzute din copaci dar cu toate astea zvonurile legate de transferuri nu se opresc. Cel mai nonconformist vine din Italia, din Torino, dar nu de la campioana Juventus ci de la rivala FC : impresarul lui Joe Hart, goalkeeper-ul  de la Manchester City a declarat că mutarea este ca și făcută. Asta da știre a zilei!

Tot din orașul care dă campioana în cizmă de 5 ani, vine și vestea că Juventus își va completa colecția de transferuri de marcă odată cu semnarea acordului cu mijlocașul belgian, Axel Witsel de la Zenit. Dacă tot am purtat discuția cu dacă și poate atunci trebuie să scriu ceva și despre un presupus interes al Sampdoriei pentru Vlad Chiricheș. Fundașul român, în opinia mea, are o singură variantă în acest moment pentru a-și păstra identitatea într-o lume civilizată: La Liga. Un eventual transfer la un club precum Deportivo La Coruna ori Malaga sau Betis îl pot reintegra pe hartă pe căpitanul echipei naționale.

Rubrica de azi se încheie cu 2 certitudini care, deși sunt neoficiale încă, vor avea și poză atașată mâine, în presa de specialitate când se vor concretiza mutările. Paco Alcacer va semna sau a semnat deja cu Barcelona urmând ca Munir să fie trimis la Valencia sub formă de împrumut dar cu opțiune de cumpărare, campionii Spaniei finalizându-și lista de cumpărături cu un atacant spaniol al cărui potențial n-a fost încă dezvăluit la capacitate maximă.

VALENCIA, SPAIN - DECEMBER 05: Paco Alcacer (9) of Valencia reacts to Luis Suarez of Barcelona during the La Liga match between Valencia CF and FC Barcelona at Estadi de Mestalla on December 05, 2015 in Valencia, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Be the first to comment on "Hart la FC Torino?! Done deal, zice impresarul"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: