Helmuth, te pupă Pep!

14053845_1308672975845828_5829586245385371284_o

Am spus despre Duckadam,acum o săptămână și ceva, că a făcut afirmația mileniului, când a încercat să ni-l prezinte pe Guardiola. Dânsul, a considerat că este necesar să ne inducă, păstrând relativ proporțiile, că acest tehnician catalan, ar fi un fel de Daum, expirat, uitat de lume dar pe care l-au adus cei de la City, să-și mai aducă lumea aminte de el. Să declari că nu prea a făcut performanță în Champions League, după ce în 7 ani de antrenorat a luat 2 trofee (cât Ferguson în toată cariera) și nu s-a oprit niciodată mai devreme de semifinale, ei bine, e tragic să apari la televizor și lumea să vadă că tu chiar ai fost în fața unui microfon când ai scos cea mai mare aberație din istoria fotbalului pe gură.

Dacă vor exista voci care se vor arăta surprinse de această desfășurare de pe 16 august de pe Arena Națională, atunci ar trebui să intre mai des în dialoguri cu Nea Helmuth, căci acolo e nivelul discuției. Să fii optimist e ideal, ar zice unii, să fii realist e fantastic, aș interveni eu, iar cine a considerat că o echipă care își propune să ia trofeul Uefa Champions League și care are cel mai bun antrenor din lume, vine la București să facă vreun pas greșit atunci nu înțelege cum se măsoară calitatea. 5-0, 2 penalty-uri ratate și 3-4 bare, dacă e să ne raportăm doar la o parte din momentele jocului, excluzând paradele lui Niță. Faptul că am trecut de Sparta Praga este un pas uriaș făcut de o echipă românească, în condițiile nule de progres din fotbalul nostru și nu trebuie minimalizat de un meci absolut logic ca desfășurare, împotriva celei mai bogate echipe din lume. Să nu ne complicăm în detalii și să fim rezonabili: Yaya Toure, jucător care nu prinde nici banca momentan la Manchester City, câștigă 15 milioane de euro, cam cât valorează tot lotul Stelei, fără Tudorie, despre care Becali zicea acum nu mult timp că face 100 de milioane. Deci fără tânărul „Ibrahimovic de România” luat în calcul, cam aici ne situăm.

14053882_1308666935846432_5627317710507882264_o

 

2 Comments on "Helmuth, te pupă Pep!"

  1. Mai baieti, lasati-l sa scrie doar pe Marius Burzuc. N-are rost. Orice „articol” faceti reusiti sa scrieti ceva penibil. Ce treaba are Guardiola cu victoria de aseara?:))) Ii bateau aia si fara antrenor… Guardiola a luat doua ligi si i-a pacalit pe multi „cunoscatori” ca a reinventat fotbalul in timp ce o generatie de exceptie ii castiga lui trofee. S-a dus apoi la Bayern, i-au facut aia ce echipa a vrut, doar ca fara Messi, n-a inteles nimic. L-a umilit Ancelotti, apoi anul asta, dupa ce a trecut de Juve cu o doza incredibila de noroc si cu ajutorul arbitrilor, a dat de Simeone si iar s-a terminat smecheria… Chiar tb sa va zica cineva asta? Lasati-l doar pe Marius… M-ai citisem o ineptie pe aici, cum ca Pogba e doar un mijlocas cu un control ok al mingii:)))))))))))))) Doamne fereste

    • Andrei Sorin Grecu | 28 august 2016 at 11:39 | Răspunde

      Calin, n-ai absolut niciun argument solid in cap pe care ar trebui sa il asculte cineva daca tu ai impresia ca Pep e un oarecare. Nu poti scrie asa ceva si sa te gandesti ca meriti o argumentare din partea mea. Incearca sa te uiti mai atent la fenomen inainte sa intri intr-o discutie despre acest sport. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: