Momentul zero pentru Dan Petrescu!

57a6d95d6d9a4

Probabil că era de așteptat ca subiectul Pogba să fie considerat de mine, știrea zilei și să dezvolt în linii mari detaliile prezentului și viitorului starului francez. Am ales un alt mod de a gândi această zi de duminică, Dan Petrescu fiind alegerea mea pentru astăzi. Cu un parcurs descendent neîntrerupt după perioada Urziceni, „Bursucul” tinde să se conserve în imaginea tinerei speranțe care nu a reușit să prăducă declicul spre un trend progresiv.

Văzut, pe bună dreptate la acea vreme, drept un tehnician cu suficiente calități pentru a triumfa în Occident, „SuperDan”, pare că rămâne fără super-puteri și trebuie să redevină elementar. Acceptarea ofertei din Rusia, de la Kuban este un mare pas înapoi și o mare surpriză, deoarece actualul club din Krasnodar este o umbră a ceea ce lăsase Petrescu când a plecat la Dinamo Moscova. Faptul că în acest sezon, echipa lui este penultima în liga secundă nu e tocmai un șoc, românul fiind, fără echivoc în punctul cel mai greu al carierei. Aș tinde să cred că, așa deficitară, săracă, falimentară cum se înfățișează, Liga 1 n-ar fi o variantă de evitat. L-aș vedea pe banca oltenilor de la CSU Craiova, odată cu noul stadion, poate face mai viabilă legătura dintre echipă și oraș. Până ca acesta să își dea seama că România este cea mai potrivită carte pe care o are în mânecă, îi urmăresc atent aventura rusească.

 

Gaz Metan se impune cu 2-1 în fața Academiei Hagi, iar Pandurii lui Grigoraș continuă să-i pregătească terenul lui Sânmărtean, cel care e foarte aproape de debutul în tricoul minerilor. Până la poza oficială, Pogba nu e a lui Manchester United, subiectul devenind actual doar după ce-l văd pozând în roșu, iar Ibrahimovic impune ritmul încă din start, cu golul ce a adus Community Shield în vitrina noii sale echipe.

Be the first to comment on "Momentul zero pentru Dan Petrescu!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: