Nu haina îl face pe om!

Pep-fashion-thenewdaily

Simpozionul de știri din care m-am inspirat vineri are o gamă largă, cu teme care parcurg destule mări întregi dar sunt toate de pe același continent. Bătrâna Europă alimentează finalul de săptămână pe Catenaccio.ro și aș duce vorba spre primul duel al rundei din Liga 1, Poli Iași cu Gaz Metan. Gazdele s-au impus, logic aș zice eu, cu 3-1, contabilizându-și cele 3 puncte, pe final. Sarabanda ratărilor lui Piccioni i-au obligat pe ieșeni să mențină un tempo asiduu până la final, iar minutul 90 le-a adus un succes important în primul duel al sezonului.

Păstrez un pic Liga 1 sub lupă căci Budescu, se pare că s-a decis să revină la Astra. Deși Steaua părea că va forța puternic această pistă, campioana a fost mai autentică în negocieri și caută să facă un nou sezon de excepție, pe plan intern cel puțin.

Deși las deoparte fotbalul nostru, despre un român sunt următoarele rânduri. Razvan Popa, împrumutat de Inter la Zaragoza, pare a fi următorul mare fundaș al țării, laudele la adresa lui fiind neîncetate în ultimele zile. Speranțe sunt în dreptul lui, capul pare să-l aibă pe umeri, să vedem ce urmează.Guardiola a demonstrat că nu poartă costum, majoritatea timpului, doar de dragul nevestesii, care e designer vestimentar. I-a dat replica necioplitului de Ribery, cel care l-a criticat voalat în termeni deloc amicali. Să răspunzi unui fotbalist care a încercat să te facă praf, că îl iubești, denotă un simț puternic de responsabilitate, clemență și nu în ultimul rând, Pep a demonstrat că e un domn. Jos pălăria, Herr Pep!

Be the first to comment on "Nu haina îl face pe om!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: