Ofensiva Ligii 1

p1ap1cmaps66kblaeke1i9r1otf7

Conștient,  am minimalizat eforturile tuturor celor implicați în menținerea Ligii 1, deși la un nivel slab. Am primit o palmă astăzi, toți cei care am tot lovit un pacient aflat deja în stare critică. La Severin și Ovidiu, două orașe nesemnificative pentru harta fotbalului românesc am avut parte de 2 dueluri demne de toată stima.

Pe o căldură sufocantă, campioana Astra s-a deplasat în Oltenia pentru un duel tare cu Pandurii. Lipsită de aportul noilor veniți, Sânmărtean și Țucudean, echipa lui Grigoraș trăgea speranțe că giurgiuvenii au planuri mai interesante sătpămâna viitoare decât în acest weekend, odihnindu-și de altfel o parte din titulari. De evidențiat că Herea chiar știe să-și pună amprenta la revenirea în Liga 1. Senzaționale momente oferă ex-rapidistul, iar colaborarea cu Lucian Sânmărtean se anunță una magistrală. Meciul a fost spectaculos cu multe ocazii, cu multe imprecizii dar cu un mare plus pentru cei care nu-s implicați emotional în partidă.

Ultimul meci al zilei, Viitorul – Steaua a fost, de asemenea, foarte bun. O zi atât de convingătoare n-a mai avut Liga 1 de prea multă vreme și nu am cum să nu remarc aspectul pe care cele 4 echipe l-au adus în prim-plan: ofensiva. Steaua s-a impus cu 3-1 dar echipa lui Hagi a atins note formidabile în unele momente, neșansa lăsându-i pe zero după acest duel. Și selecționerul Daum a portretizat acest duel ca fiind unul de referință, nerămânând decât să căutăm constanța unor astfel de partide.

Be the first to comment on "Ofensiva Ligii 1"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: