OM și OL pe urmele puștiului danez de la Ajax

AMSTERDAM, NETHERLANDS - SEPTEMBER 29: Kasper Dolberg of Ajax is tackled by goalkeeper Jean-François Gillet of Standard Liege during the UEFA Europa League group A match between Manchester United FC and FC Zorya Luhansk at Old Trafford on September 29, 2016 in Manchester, England. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Fără să avem dubii, vara lui 2017 va aduce multe schimbări în campionatele Europei, iar Ligue 1 se va metamorfoza.

  • Lyon îi pierde pe Lacazette și Tolisso, iar Aulas trebuie să completeze lotul destul de subțire care a eșuat și în Ligue 1 și în Europa League în acest sezon.
  • Marseille are un nou patron, alte intenții și pretenții imediate. Evra sau Payet au venit în iarnă dar sumele mari se vor cheltui în iulie și august.
  • Lille s-a „procopsit” cu „El loco” Bielsa și are o strategie bazată pe tinerii din academie dar vor fi, fără îndoială, și nume noi transferate.
  • Nice nu lasă garda jos, vor încerca să întărească lotul și să forțeze intrarea în UCL, așadar și băieții de pe Coasta de Azur vor cheltui în vară.
  • PSG și Monaco sunt în direcții diferite, au concepte opuse, Monaco depinzând oarecum și de vânzarea de jucători, însă vor fi sume importante bifate în dreptul celor două în lunile următoare.

Tânărul atacant al celor de la Ajax Amsterdam, Kasper Dolberg i-a impresionat pe cei de la Lyon în dubla manșă din Europa League din acest sezon și se vor lupta cu Olympique Marseille pentru semnătura jucătorului danez, care a evoluat în 29 de meciuri pentru lăncieri în sezonul actual, marcând 22 de goluri, având și 9 assisturi la activ, la doar 19 ani.

Be the first to comment on "OM și OL pe urmele puștiului danez de la Ajax"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: