Pe apa sâmbetei…

7389309-mediafax-foto-dan-horia-tautan

Așa s-ar descrie starea fotbalului românesc, iar supercupa de la Cluj a ilustrat perfect acest aspect. O comedie proastă, made in China, au avut „plăcerea” să urmărească cei care au stat în fața televizorului de la 21:45. Pe lângă terenul îmbibat mai ceva decât buretele uitat în chiuvetă cu apa pornită, un alt set de  detalii jenante au ieșit la suprafață la meciul dintre  CFR Cluj și Astra Giurgiu, câștigat de formația lui Marius Șumudică: campioana României a avut până de curând patronul la închisoare, echipa clujeană a câștigat Cupa, dar nu evoluează decât în competițiile interne din pricina insolvenței, iar stadionul care a găzduit partida „aparține” unei echipe aproape desființate, U Cluj.

 

La capitolul zvonuri pe ziua de azi, evidențiez că Van Gaal ar fi selecționerul pe care Belgia și-l dorește în locul decepției numită Wilmots, Mahrez, cel mai bun jucător din Premier League, în sezonul trecut, ar vrea să avanseze spre un club cu pretenții serioase an de an, iar AC Milan a intrat în contact cu Lyon pentru achiziționarea lui Clement Grenier, un mijlocaș de excepție a cărui carieră a fost distrusă de accidentări până la 25 de ani.

 

Sunt și vești confirmate astăzi, iar cea mai importantă ar fi oficializarea transferului, de la Leicester la Chelsea, a închizătorului francez, Kante, pentru 30 de milioane de lire. Din Serie A vin și 2 prezentări azi : Benatia, care și-a ales numărul 4, la Juventus și Ianis Hagi la Fiorentina.

1 Comment on "Pe apa sâmbetei…"

  1. noul și frumosul stadion al Clujului, construit pe banii primăriei are probleme de la început cu drenarea apei de ploaie. Cât despre spectaculozitatea partidei, comparați-o cu finala Euro 2016! Acum stadionul poate fi închis până ce Clujul va mai avea o altă echipă, măcar în liga a II-a. Păcat să deteriorezi un astfel de stadion cu jucătorii și suporterii echipelor din liga a III-a.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: