Petrolul! Cine mai urmează?!

petrolul_ploiesti

N-am avut niciun dubiu cu privire la știrea care va acapara mare parte din conținutul articolului de astăzi. Petrolul, urmează modelul, deja clasic în România de a o lua de la zero. Liga a 4-a își adaugă încă un nume solid pentru 2016-2017. Mi-am exprimat destul de clar părerea despre acest model de reinterpretare a fotbalului, nu mă repet, admir însă că puterea suporterilor tinde să devină un eșantion pentru cei care au prins aura romantică a fotbalului românesc. Despre acest subiect mai scriu doar atât : Dinu Gheorghe va propune federației ca toate echipele de tradiție ajunse în liga a 4-a să formeze o serie special și televiziunile să sprijine un astfel de demers. Îi scapă ceva domnului președinte, cum îi place să fie alintat: toate formațiile istorice ajunse jos au ca scop să ajungă în liga 1 cât mai devreme, ori dacă tu le ții pe toate într-un bol din care scoți o bilă pe an, nu ajungi la nimic.

Dundalk a șocat asistența marți seara, eliminând Bate Borisov, după 3-0 în retur. Apoel Nicosia este de asemenea o performer special prin maniera de a se detașa de turul 3. Steaua și Astra joacă mâine, Dinamo Zagreb, Ludogorets, Plzen sunt celelalte echipe ajunse în play-off-ul Champions League.

Golgheterul din sezonul trecut al ligii 1, Hora, este la un pas de Konyaspor, iar suma de transfer s-ar circa la 800 000 de euro. În altă parte a lumii, cu alt model de bani în buzunar, Veratti ,a semnat pe 5 ani, prelungirea  cu PSG, iar la final am de arătat prima poză cu Florin Andone la Deportivo, echipa galiciană prezentându-și marți, toate achizițiile.

13668675_1494758743883472_8607835149039804900_o

Be the first to comment on "Petrolul! Cine mai urmează?!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: