Revine Lucian în țară, nu la țară, ca acum câțiva ani

sanmartean2

Despre ziua de luni, n-ar fi multe de zis, cel puțin nu în prea multe rânduri. Spre seară am aflat că, deși nu s-a întors în țară ca toți șmecherii, iarna trecută, Sânmărtean s-ar îmbrăca în alb-albastru șă joace la Pandurii un an și am auzit păreri de la specialiști cum că n-ar trebui să aibă probleme să ducă 90 de minute la ritmul actual al Ligii 1. Mă întreb, avem oare pretenții de la vreo echipă să scoată ceva zilele astea din confruntările europene dacă ăsta ne este nivelul?

Deși nu aș vrea, trebuie să atrag atenția încă o dată la cum percepe Becali termenul de creștin, de milostiv sau ce alte cuvinte ar mai face parte din câmpul acesta lexical, afirmând că dorește să îl distrugă pe Hamroun căci vrea să plece la bani mai mulți, asta la câteva zile distanță de la spovedania latifundiarului, care s-a lăudat că a făcut o super afacere vânzând sau dând afară vreo 4-5 jucători. Păi tu ai dat ca să nu mai plătești și îi dorești răul altuia că vrea să plece la de 3-4 ori mai mulți bani? Nu-i ipocrizie dusă la extrem?! Completare : e total neprofesionist Hamroun și e lipsită de etică purtarea lui dar e cu totul alt subiect ăsta.

Despre fotbalul internațional vreau să adaug câteva cuvinte pe final de ediție a „Știrilor zilei”. Hamburg își continuă revirimentul , dinozaurii luând un nou tânăr de mare perspectivă, Kostic de la Stuttgart, fiind un plus semnificativ pentru echipa de pe Imtech Arena. Din Spania vine anunțul lui James Rodriguez, columbianul reafirmându-și iubirea pentru Real și fixându-și standarde pe măsura talentului său. Închei cu o știre ce eu am luat-o ca pe o glumă. Vine din Germania, acolo unde Ribery este fericit că a scăpat de Guardiola. Nu văd de ce, nu țin minte ca Pep să-l fi ținut în tribună în ultimii 3 ani, ci accidentările, dar nu e treaba mea, nu mă bag. De adăugat că mai sunt câteva săptămâni și fotbalul adevărat revine pe stadioanele prea tăcute pe timp de vară.

Be the first to comment on "Revine Lucian în țară, nu la țară, ca acum câțiva ani"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: