Și fotbalul s-a plictisit de căldura asta…

13995422_10154601671127259_6054510236511965914_o

…dar doar în Liga 1. Început de săptămână cu suficient fotbal din toate părțile dar cu puține remarci de făcut. E mai respirabil aerul parcă, zilele acestea, când peste tot, topicul de bază a fost acaparat de Premier League, cel puțin pentru mine. Cu o etapă dominată de show-ul făcut de Liverpool pe Emirates, Conte și-a marcat debutul pe Stamford Bridge cu un succes greu, 2-1 contra adversarei Astrei din Europa League, West Ham, după un gol superb marcat de Diego Costa în minutul 90. O partidă bună, vibrantă pe alocuri, cu doi antrenori fantastici și cu 3 goluri de notat. Hazard pare descătușat cu noul antrenor dar și cu alte premise pentru acest sezon, iar Conte este bine pus la punct cu valorificarea aspectelor jocului. Cel mai interesant campionat din istoria fotbalului abia a început și suspansul va fi unul apoteotic până la final, sunt convins.

Despre Dinamo aș vorbi astăzi dar cred că cea mai integrală opinie trebuie să apară după derby-ul cu Steaua de etapa viitoare, nu după 3-1 acasă cu Voluntari. Cu un avantaj solid, o săptămână de pregătire, față de doar 3 zile ale Stelei, după partida cu Manchester City, Ioan Andone poate profita decisiv. Continuând paragraful Ligii 1, trebuie evidențiată munca lui Gigi Mulțescu la Craiova, tehnicianul punându-și serios amprenta pe jocul oltenilor dar și pe rezultatele din acest start de sezon. 2-0 cu CS Poli Iași, iar subțirimea lotului nu mai pare un aspect atât de actual pentru Mulțescu.

N-am mai scris de mult despre zvonuri, am să o fac în noaptea aceasta, Bravo de la Barcelona fiind foarte aproape de Manchester City, iar campioana Spaniei fiind la un pas de a-l înlocui cu goalkeeper-ul Valenciei, Diego Alves.

Be the first to comment on "Și fotbalul s-a plictisit de căldura asta…"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: