Suporteri de legendă – Mikey Wilson

Nu cred ca gresesc cu ceva atunci cand zic ca cel putin 80% dintre iubitorii fotbalului au vazut cel putin o singura data in viata lor poza de mai jos. Putini insa cunosc povestea acestui pusti care a devenit celebru in intreaga lume in urma acestei fotografii!

Pustiul din imagine se numeste Mikey Wilson si avea pe atunci 5 ani. Momentul a fost surprins de catre Jasper Juinen, celebrul fotograf al celor de la Reuters, pe data de 9 mai 2002 in timpul finalei Cupei Uefa dintre Feyenoord Rotterdam si Borussia Dortmund, o partida ce s-a disputat chiar pe terenul olandezilor, De Kuip.

La acea vreme fotografia a avut un puternic impact social, iar societatea condamna ipostaza vulgara in care a fost suprins un copil de doar 5 ani. Dar printre iubitorii fenomenului imaginea a ramas una de referinta!

Timpul a trecut peste noi toti, iar Mikey a crescut. Cu toate acestea, desi multe lucruri s-au schimbat, un lucru a ramas intact in ciuda trecerii timpului: atasamentul lui Mikey si a tatalui sau pentru Feyenoord!

wilson_now

Be the first to comment on "Suporteri de legendă – Mikey Wilson"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: