Suporteri de legendă – Meryem Ruacan

Incepand cu data de astazi am decis sa pornim rubrica intitulata Suporteri de legenda pe care dorim sa o dedicam acelor oameni care, in pofida trecerii timpului, isi sustin in continuare echipa favorita cu aceeasi ardoare. Vrem sa ii aducem la lumina pe suporterii care au prins si epoca „ante-petrodolari” a fotbalului, sa le cunoastem povestea, sa traim prin amintirile lor vremurile romantice ale sportului rege si sa aflam mai multe despre jucatorii pe care ei au avut ocazia sa ii vada jucand de-a lungul anilor.

In primul articol din aceasta rubrica vom vorbi despre Meryem Ruacan, o respectabila doamna care a implinit venerabila varsta de 100 de ani. Este suporterul celor de la Besiktas Istanbul de cand avea 30 de ani. O viata de om dedicata culorilor alb-negru. IMPRESIONANT!!

besiktas-100-fan

Dupa ce a implinit 100 de ani, Meryem era foarte ingrijorata ca nu va apuca sa vada noul stadion al echipei de suflet, dat fiind faptul ca era internata in spital din cauza starii precare de sanatate. Fusese prezenta atunci cand Besiktas se mutase pe fostul stadion Inonu in anul 1947 si voia sa fie prezenta si acum, dupa ce acesta a fost demolat si a fost construit Vodafone Arena. Si a fost prezenta! Staff-ul clubului a organizat deplasarea de la spital, cu o ambulanta pusa la dispozitie de catre director si i-au oferit un tur VIP, fara sa fie nevoie ca aceasta sa se dea jos de pe patul mobil cu care a fost transportata! Cum a reactionat Meryem atunci cand a vazut noua arena pe care va evolua echipa ei de suflet puteti vedea mai jos:

 

2 Comments on "Suporteri de legendă – Meryem Ruacan"

  1. faina ideea serialului !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: