Suporteri de legendă – Thomas Jonsson

Imaginea cu fanul celor de la AS Roma care are un tatuaj imens pe spate cu Francesco Totti și Colosseumul a devenit virală în ultimii ani așa că am decis să îi aflăm povestea unuia dintre cei mai înfocați suporteri al lui „Re di Roma”.

Fan al celor de la AS Roma încă de la vârsta de 6 ani Thomas Jonsson a avut onoarea de a-și întâlni idolul în anul 2016 cu ocazia unei vizite la Trigoria, baza de cantonament a gialorossilor.

„Cred că i-a plăcut tatuajul meu! Să-l întâlnesc pe Totti a fost ceva de-a dreptul uimitor! Are un simț al umorului extraordinar. M-a întrebat când am de gând să îmi fac un tatuaj și pe piept!”, a spus Jonsson după discuția cu idolul său din copilărie.

Chiar și fostul antrenor al romanilor, Luciano Spalletti a schimbat câteva cuvinte cu Thomas și a rămas impresionat de tatuajul acestuia. A făcut inclusiv câteva selfie-uri cu telefonul personal.

„Domnul Spalletti a vrut să îmi vadă tatuajul și m-a întrebat dacă îmi voi face unul și cu portretul dânsului. I-am promis că îmi voi face după ce Roma va câștiga Scudetto sezonul următor!”

Sursă: www.asroma.com

Be the first to comment on "Suporteri de legendă – Thomas Jonsson"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: