Tradiția nu se refuză

yaenelcampcelvdep3

Florin Andone, autor a 21 de goluri în Segunda în ediția precedentă, care a fost plimbat de presa din Spania pe la mai multe cluburi europene în această vară, este la un pas de a semna cu Deportivo la Coruna. Echipa galiciană de pe El Riazor, a făcut o ofertă între 3 și 4 milioane și este de așteptat ca internaționalul român să fie prezentat zilele următoare. Un pas uriaș ar fi și pentru fotbalul românesc și o nouă șansă ca fotbaliștii autohtoni să se regăsească în atenția echipelor din Vest.

Dacă Andone sau Chipciu sunt aproape de transferuri excelente, Gabi Torje a fost acontat de rușii de la Terek Groznîi pentru 1 milion de euro, acesta ratând șanse suficiente de a se impune în Serie A sau La Liga. Rămânând concentrat pe capitolul vești referitoare la transferuri cu și despre români, am de notat posibilitatea uriașă ca Astra Giurgiu să ia un pachet fantastic pentru noul sezon de Liga 1, dar mai ales pentru Champions League: Săpunaru și Budescu.

Ducând la următorul nivel zvonurile legate de transferuri îmi mut atenția spre Jurgen Klopp, neamțul fiind aproape de a perfecta 2 transferuri excelente pentru FC Liverpool: Klavan de la Augsburg și Wijnaldum de la Newcastle. Tot din Albion provine și speculația conform căreia Bellerin, fan declarant al lui Pep Guardiola, ar fi entuaziasmat cu gândul la un transfer în curtea cetățenilor din Manchester.Închei noutațile zilei cu 2 paralele din Liga 1: Rapid a făcut primul antrenament după aproape 2 săptămâni de pauză și denotă o stare de degringoladă acută, iar Camora se pare că e deja anunțat titular în banda stângă pentru meciul cu Muntenegru din prima etapă a preliminariilor ce încep în toamnă. Nu în banda stângă a noilor campioni europeni însă ci în locul lui Raț.

Be the first to comment on "Tradiția nu se refuză"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: