Zanetti: Iubirea mea pentru Inter m-a împiedicat să mă duc la Manchester United!

Zilele acestea refuzul lui Gianluigi Donnarumma de a-și prelungi înțelegerea cu AC Milan a ținut capul de afiș în presa internațională. Tânărul portar a refuzat un salariu de 5 milioane de euro, mai mare chiar și decât cel al lui Buffon! Această trădare cu iz de impresariat așa cum o consideră suporterii rossonerilor m-a făcut să îmi amintesc de povestea unui alt jucător din Milano, dar care a evoluat pentru cealaltă echipă din oraș, Javier Zanetti!

„La sfârșitul anilor ’90 erau zvonuri tot mai dese că Manchester United voia să mă transfere. Ba chiar m-am întâlnit din întâmplare cu Sir Alex Ferguson în Anglia în aeroport! Am vorbit puțin despre fotbal, mi-a zis despre intenția lui, dar eu dintotdeauna mi-am dorit să rămân la Inter, inclusiv în acea perioadă dificilă! Ar fi fost foarte greu pentru mine să părăsesc echipa!”

„Nu a fost doar Manchester United, au fost și alte cluburi mari ce m-au dorit, dar iubirea mea pentru Inter a fost mereu deasupra tuturor lucrurilor!”

Zanetti a jucat peste 850 de meciuri în tricoul celor de la Inter și a câștigat fiecare trofeu posibil în tricoul nerazzurilor! Gianluigi Donnarumma a disputat 72 de partide pentru AC Milan și a câștigat Supercupa Italiei în 2016!

Lacrimile lui Zanetti, Totti sau Del Piero din ultimul meci pentru echipele lor valorează mai mult decât orice stemă sărutată. Alegerea făcută de Donnarumma ne arată încă o dată că ruptura dintre fotbalul din prezent și cel din trecut se adâncește pe zi ce trece! Vom auzi din ce în ce mai des de acum înainte de comisioane sau procente și din ce în ce mai rar despre loialitate, atașament și dragoste pentru culori!

Be the first to comment on "Zanetti: Iubirea mea pentru Inter m-a împiedicat să mă duc la Manchester United!"

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: